Ideje Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama

Ideje Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama.

Slobodna Dalmacija Cijena Goriva

Istaknuto Slobodna Dalmacija Cijena Goriva

Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin.

Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.

Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama.

Od Ponoci Nas Ocekuju Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Klikaj Hr

Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva.. .. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna.

Od Danas Nove Cijene Svih Vrsta Goriva Na Benzinskim Postajama Poslovni Dnevnik

Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje.

Bp Jozinovic Dragi Korisnici Stigle Su Nove Cijene Goriva Zelimo Vam Se Zahvaliti Sto Postujete Sve Mjere Ponasanja Na Benzinskim Postajama Jozinovic U Borbi Protiv Koronavirusa Zajedno Smo Jaci Te Nastavimo

Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva... Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati.

Cijene Goriva U Fbih Danas Identicne Jucerasnjim U Rs U Sutra Najavljeno Snizenje

Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje.

Na Benzinskim Postajama Uvid U Cijene Goriva Na 100 Kilometara Politika

Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).

Rastu Cijene Goriva Od Utorka Cemo Benzin I Dizel Placati Znatno Vise

Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva... Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva.

Cijene Goriva Net Hr

To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.

Cijene Goriva Net Hr

Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva.

Pogledajte Fotografije S Benzinskih Postaja Od Danas Na Snazi Vladina Uredba O Najvisim Cijenama Goriva Vecernji Hr

Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu.. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima.

Na Benzinskim Postajama Uvid U Cijene Goriva Na 100 Kilometara Tportal

Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva.

Petrol Cijene Goriva Auto Entuzijasta Hrvatska

Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata:. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva.

Od Ponoci Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Ovaj Put Izgleda Nesto Vise Od Dosadasnjih Brac Danas

Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu.. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin.

Poskupjele Sve Vrste Goriva A Najgore Su Prosli Oni Koji Voze Na Plin Tportal

Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva.. . Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva.

Galerija Slika Fotografije S Benzinskih Crpki Od Danas Ogranicene Cijene Goriva Zbog Vladine Uredbe 24sata

Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje... Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati.

Bphrvatska By Mediatorium D O O

Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama.. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.

Foto Ovo Su Nove Cijene Goriva U Hrvatskoj Poslovni Dnevnik

Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata:. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama.

U Utorak Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama N1

Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati).. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene.

Europska Unija Priprema Novi Nacin Oznacavanja Cijene Goriva Na Benzinskim Stanicama Koliko Vas Kosta 100 Km Revija Hak

Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva... Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Slobodna Dalmacija Na Snagu Je Stupila Uredba O Maksimalnoj Cijeni Goriva Evo Kakva Je Situacija Na Benzinskim Postajama

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima... Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva.

Cijene Goriva Cijene Goriva

Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.

Od Ponoci Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Dulist

Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva... Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje.

Od Sutra Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Provjerite Sto Vas Ocekuje Rtl Vijesti

Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima.

Od Sutra Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Provjerite Sto Vas Ocekuje Rtl Vijesti

Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.

Nove Rekordne Cijene Na Benzinskim Postajama U Njemackoj Dizel Skuplji Nego Ikad Fenix Magazin

Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene.. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Novac Pad Cijena Goriva Na Benzinskim Postajama U Hrvatskoj Nastavljen Je I Ovog Utorka

Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.

Bphrvatska By Mediatorium D O O

Tako su cijene goriva prešle 11 kuna... Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu.

Rastu Cijene Goriva Od Utorka Cemo Benzin I Dizel Placati Znatno Vise

Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća.. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata:. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.

Skocile Su Cijene Goriva Pogledajte Sto Ce Vas Od Ponoci Ceka Na Benzinskim Postajama Tportal

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda... Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva.. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva.

Cijene Goriva Net Hr

Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama.

Lose Vijesti Za Vozace Osvanule Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Poslovni Dnevnik

Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Poskupjele Sve Vrste Goriva A Najgore Su Prosli Oni Koji Voze Na Plin Tportal

Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda... Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva.

Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Benzin Jeftiniji Dizel Skuplji Riportal

Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Poslovni Dnevnik

To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna... Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene.

Stize Velika Promjena Na Benzinskim Postajama Uvodi Se Novi Prikaz Cijena Goriva Dalmacija Danas Obala Otoci Zagora Najnovije Vijesti Iz Dalmacije

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.

Na Benzinskim Postajama Uvid U Cijene Goriva Na 100 Kilometara Politika

Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima.. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća.. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva.

Razlicite Cijene Goriva Usteda Na Spremniku Je I Do 22 Kune Autostart

To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama.

Slobodna Dalmacija U Utorak Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama Provjerite Koliko Ce Poskupjeti

Zbog toga je vlada odlučila intervenirati... Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna.. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene.

Pogledajte Fotografije S Benzinskih Postaja Od Danas Na Snazi Vladina Uredba O Najvisim Cijenama Goriva Vecernji Hr

Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva.. Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva.. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

1dszxwqkuuy9om

Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu.

Rastu Cijene Goriva Od Utorka Cemo Benzin I Dizel Placati Znatno Vise

Od sutra možemo očekivati nove cijene goriva. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Cijene benzina smiju biti najviše 11.10 kuna, a dizela 11.00 kuna. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata:

Cijene Goriva Rh Apps Bei Google Play

To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tako su cijene goriva prešle 11 kuna... Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin.

Slobodna Dalmacija Na Snagu Je Stupila Uredba O Maksimalnoj Cijeni Goriva Evo Kakva Je Situacija Na Benzinskim Postajama

Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene... Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Od danas su, zbog vladine odluke, na benzinskim postajama ograničene cijene goriva. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene.. Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva.

Galerija Slika Fotografije S Benzinskih Crpki Od Danas Ogranicene Cijene Goriva Zbog Vladine Uredbe 24sata

Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima... Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva.

Na Benzinskim Postajama Vozaci Ce Vidjeti Cijene Goriva U Iducih 100 Kilometara N1

Na ininim benzinskim postajama, gdje država ima svoj udio, cijena benzina u hrvatskoj i bih znatno se razlikuje.. .. Nakon toga je reagirala i vlada koja je donijela uredbu prema kojoj idućih 30 dana ograničava cijenu.

Pogledajte Fotografije S Benzinskih Postaja Od Danas Na Snazi Vladina Uredba O Najvisim Cijenama Goriva Vecernji Hr

To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin... Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća

Nove Cijene Goriva Benzin Poskupljuje Evo Za Koliko Zagorje Com

Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva... Tako su cijene goriva prešle 11 kuna. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva.

U Utorak Nove Cijene Goriva Na Benzinskim Postajama N1

Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata: Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Litra benzina skočila je za 26 lipa, dizela za 40, a autoplina za 13 lipa, što je posljedica rasta cijena nafte na svjetskim tržištima. Listopada donijela uredbu prema kojoj su cijene benzina i dizela fiskne, ali to se ne odnosi i na autoplin. Tako je danas vozače na plin dočekala nova cijena na benzinskim postajama. Uzmemo li u obzir da je prosječna medijalna neto plaća u hrvatskoj prema zadnjim podacima koji su prikazani za srpanj 6000 kuna, računicom dolazimo do zaključka da bismo mjesečno za gorivo mogli izdvajati oko 12 i pol posto naših plaća Cijena litre benzina skočila je za 26 lipa te je sada eurosuper 95 od 11,26 kn (na benzinskoj postaji mitea u samoboru) pa sve do 11,40 kn (na benzinskim postajama crodux derivati). Cijena autoplina od danas je veća za sedam lipa, stoji na facebook stranici cijene goriva. Visina trošarina, pdv te različita razina liberalizacije tržišta, stoji u odgovoru ine na upit dnevnika nove tv o različitim cijenama goriva.. Od danas su tako zbog vladine odluke na benzinskim postajama osvanule ograničene cijene goriva.

Stize Velika Promjena Na Benzinskim Postajama Uvodi Se Novi Prikaz Cijena Goriva Dalmacija Danas Obala Otoci Zagora Najnovije Vijesti Iz Dalmacije

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. Cijene bi mogle skočiti već sutra, evo procjene. To u praksi znači da se od ponoći na gotovo svim benzinskim postajama benzin i dizel prodaju po istim cijenama. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Zbog toga je vlada odlučila intervenirati. Tržište bih se razlikuje od hrvatskog u nekoliko elemenata koji bitno utječu na cijenu derivata:. Trgovci naftnim derivatima u idućih 30 dana benzin tako mogu prodavati za najviše 11,10 kuna za litru, a dizel po 11 kuna.

Popular posts from this blog

Ideje Novel Kupaonski Namje¹Taj Besplatno